Klinikk for Alle er en kjede på over 40 klinikker over hele landet som spesialiserer seg på behandling av muskel- og skjelettplager. De har over 300 terapeuter og ansatte, og gjennomfører årlig over 450 000 behandlinger på over 65000 personer.

I tillegg til vanlig symptombehandling legger de også stor vekt på veiledning og forebyggende behandling. De har dessuten samarbeid med over 300 norske bedrifter for å ta oss av deres viktigste ressurs: de ansatte. Det er viktig å ansette eksperter for ryggproblemer.

Jobb hos Klinikk for Alle

Klinikk for Alle søker først og fremst deg som har relevant utdannelse og erfaring, kanskje fra privat praksis. Det er også viktig at du ønsker å bruke din kompetanse til å bedre hverdagen for pasientene deres. Hos Klinikk for Alle er pasienten i fokus, og derfor har de ansatte som tar seg av kundeservicen og det økonomiske slik at du kan konsentrere deg fullt og helt om å ta deg av pasientene.

Hva kan de tilby?

Du er sikret en arbeidsplass som henger med i tiden, og som tar i bruk nye og relevante metoder og utstyr. Klinikk for Alle har et variert og godt arbeidsmiljø, med god struktur og profesjonelle ledere. Du vil også få et godt nettverk og gode forbindelser, samt bransjens mest profesjonelle markedsføring.